Ευωδιες απο το Δασοκηπο

Της Βάσιας Πελεγράτη  Βρεθήκαμε στο Δασόκηπο, ένα ξεχωριστό φυτώριο και κατοικία ταυτόχρονα στην Κόρινθο. Εκεί ο Κώστας μας ξενάγησε σε ένα ειδικά διαμορφωμένο οικοσύστημα όπου ζει και αλληλεπιδρά με τη φύση, βιώνοντας και εξερευνώνται τη δική του ξεχωριστή σχέση με αυτή.

Ένα οικοσύστημα όσο μικρό κι αν είναι, δείχνει πως τα πάντα στον φυσικό κόσμο αλληλεπιδρούν και πόσα η φύση έχει να μας διδάξει αρκεί να μπορούμε να παραμένουμε ανοιχτοί.

..& μέσα από τη τροφή μας επιβεβαιώνουμε τη σχέση μας με τη φύση. Παρμένη από τη γη, καθαρή, μη-βίαιη είναι η τροφή που επιτρέπει στο σώμα & στο πνεύμα να ισορροπήσουν, να επιστρέψουν σε ένα πιο φυσικό και αρμονικό τρόπο ζωής. Ο Κώστας, 'η ψυχή' του Δασόκηπου έχει βρεί ένα μοναδικό τρόπο να περάσει το μήνυμά του...μιας που ....το ξεχωριστό που συναντά κανείς εδώ είναι πολύχρωμες σαλάτες φτιαγμένες με ευωδιαστά λουλούδια και φρεσκοκομμένα πράσινα, συλλεγμένα με ιδιαίτερη φροντίδα και σεβασμό.

Ο ίδιος μας ξενάγησε στο χώρο του …και περιγράφει την προσωπική του σχέση με τη φύση & την τροφή:

Μια σαλάτα που πρώτα τη μυρίζεις! Σαν από άλλη εποχή....
Φρέσκα ζουμερά Goji berries
Ένας μικρός παράδεισος στην Κόρινθο

‘ Μέσα από την τροφή ιερουργώ με το Φως κοινωνώντας το με τους ανθρώπους, σε μια προσπάθεια ενθύμησης της αληθινής τους φύσης.'

 Ευχαριστούμε θερμά!